رئیس سازمان امور اراضی کشور تاکیدکرد: زمینهای کشاورزی کشور باید به پایش هوشمند مجهز شود

رئیس سازمان امور اراضی کشور بر سامانه‌ای شدن همه فعالیت‌ها و خدمات حوزه زمین تأکید کرد و گفت: از آنجایی که امکان پایش اراضی کشاورزی از راه‌های قدیمی ممکن نیست، کل کشور باید به پایش هوشمند اراضی کشاورزی مجهز شود.

به گزارش کسب فردا- به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان امور اراضی کشور، رضا افلاطونی در نشست پیگیری شرح وظایف دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی،اعلام کرد: تمامی اقدامات حوزه زمین از جمله واگذاری، تغییر کاربری، اصلاحات ارضی، ستاد مرکزی، تشخیص نوعیت زمین و قدمت بنا باید سامانه‌ای شود.

وی افزود: مبنای ارائه آمار اراضی کشاورزی باید منبع واحدی باشد، یعنی هر استان مساحت اراضی کشاورزی خود را به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کند و همه تصمیم‌گیری‌های آتی بر اساس این آمار باشد.

 این مقام مسئول بیان کرد: در حال حاضر تمام اقدامات به سمت هوشمندسازی پیش می‌رود و در جایی که هوش مصنوعی قادر به انجام هر کاری است، ما هم باید به سمت هوشمندسازی فعالیت‌های حوزه زمین گام برداریم.

افلاطونی ادامه داد: تقویت دفتر فناوری اطلاعات نیاز است ولی این به معنای افزایش نیرو نیست بلکه باید با شرکت‌های توانمندتری قرارداد ببندیم و شرح خدمات آن به درستی تعریف شود.

 با بیان این که پایش هوشمند اراضی کشاورزی ضروری است، گفت: از آنجایی که امکان پایش اراضی کشاورزی از راه‌های قدیمی ممکن نیست، کل کشور باید به پایش هوشمند اراضی کشاورزی مجهز شود.

وی اضافه کرد: صدور مجوزها باید در قالب سامانه و به صورت مکانیزه انجام شود؛ با انجام این کار رفت و آمد و هزینه‌ها کاهش می‌یابد و افراد در منزل هم می‌توانند برای صدور مجوز اقدام کنند.

ضرورت اتصال به سامانه عدل و ثنا

 رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: اتصال سامانه حقوقی به سامانه عدل و ثنا ضروری است و انجام این کار خدمت بزرگی به کشور خواهد کرد.

افلاطونی بر لزوم راه‌اندازی و تکمیل سامانه پاسخگویی به اطلاعات تأکید کرد و افزود: سالانه حدود ۱۵ هزار استعلام از سازمان انجام می‌شود، بنابراین سامانه پاسخگویی به استعلامات ثبتی باید راه‌اندازی و عملیاتی شود تا در وقت و هزینه صرفه‌جویی شود.

وی با بیان اینکه نظارت هوشمند واگذاری‌ها و تغییر کاربری‌ها بسیار ضروری است و انتظار داریم در سراسر کشور اجرایی شود،یادآوری کرد: فرایندهای صدور مجوز باید بازنگری شود تا در این امر تسهیل صورت گیرد و همچنین پس از صدور مجوز نباید هیچ گونه تغییر یا اصلاحی صورت گیرد.

پایان پیام

بدون ديدگاه

ديدگاه خود را بنويسيد ...

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register