نقشه راه گردشگری خوراک در حال تدوین است
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از تدوین نقشه راه گردشگری خوراک به عنوان یکی از محصولات مهم صنعت گردشگری کشور خبر داد.
بهگزارش کسب فردا – به نقل از میراثآریا و بهنقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی سید مصطفی فاطمی با بیان این خبر گفت: «در حال حاضر به همراه فعالان بخش خصوصی و دیگر دستگاههای مرتبط در حال تدوین نقشه راه گردشگری خوراک با هدف دستیابی به سه خروجی رونق گردشگری داخلی، خارجی و در نهایت برندسازی در این زمینه هستیم.»
وی افزود: «به همین منظور لازم است دستگاههای متولی در کنار بخش خصوصی نسبت به شناسایی و احصای کمبودهای گردشگری خوراک از جمله زیرساختهای مرتبط اقدام کنند و فضا را برای جذب سرمایهگذاری در این حوزه آماده کنند.»
این مقام مسئول یادآوری کرد: «برای دستیابی به این مهم پیشنهاد دادهایم که میزهای تخصصی کارگروه گردشگری خوراک هر چه زودتر آغاز به فعالیت کنند تا بتوانیم با شناسایی، ایجاد و تجهیز حوزه گردشگری خوراک در مسیر بهتر توسعه این صنعت قرار گیریم.»
فاطمی به اهم نتایج و اهداف تدوین نقشه راه گردشگری خوراک اشاره کرد و گفت: «ایجاد سناریو گردشگری خوراک، توسعه محصولات گردشگری خوراک، توسعه درونزا و پایدار مقاصد گردشگری خوراک، جذابیت، تمرکز و رقابتپذیر کردن زنجیره، نیازسنجی و ارزیابی گردشگران از نگاه گردشگری خوراک، استانداردسازی و نشان برای مقاصد، استفاده از دانش، فناوری و تکنولوژی و نیز برنامهریزی برای رسیدن به اهداف توسعه پایدار چشم انداز اجرایی پیش رو به بهشمار میآید.»
انتهای پیام
بدون ديدگاه